Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш попадна в полезрението на френския елитен Лориен. Спортният

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш попадна в полезрението на френския елитен Лориен. Спортният
Коментари Харесай

Сензацията във Франция си хареса вратар от efbet Лига

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш попадна в полезрението на френския елитен Лориен. Спортният координатор на този клуб - Азиз Мади Монг, бе през уикенда в България, с цел да следи нашумели млади играчи под рамката.

В събота той първо бе на стадион " Александър Шаламанов " в " Овча купел ", с цел да гледа изявите на Светослав Вуцов (20 г.) от Славия и Даниел Наумов (24 г.) от ЦСКА 1948. И двамата са национали, само че с по-добри изяви в конфликта бе Вуцов. След това Монг бе на мача между Левски и Локомотив (Пловдив), като следеше дейностите на Пламен Андреев (17 г.) и стража на гостите - 23-годишния Динко Хоркаш. Играта на вратаря на " черно-белите " се понрави на пратеника на Лориен. И от френския клуб ще продължат да го наблюдават до края на есенния дял, след което вероятно да го изплатят.

Динко Хоркаш бе притеглен на " Лаута " през лятото. В началото бе запаса на Илко Пиргов. Заболяване на титуляра обаче отвори вратата на хърватина към стартовия състав. Дебютът му бе на 15 август в гостуването на Локомотив (София) (0:0) Оттогава той бе под рамката в още 7 срещи, като има на сметката си 6 " сухи " мрежи.

Хоркаш е младеж на Динамо (Загреб), като по този начин и не записва турнирен мач за първия отбор на гранда от " Максимир ". Играл е като преотстъпен в босненските Зрински (Мостар) и Посуше, както и в хърватския Вараждин.

Лориен се намира на 3-тото място във краткотрайното класиране на Лига 1 с актив от 27 точки от 12 мача. С толкоз е и вторият Ланс, а водач е ПСЖ с 32. В момента титулярен вратар на отбора е швейцарецът Ивон Мвонго Нганома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР